Oproep (vervolg): verkiezing verlengd t/m donderdag 19 november
Dag allemaal!
Allereerst hartelijk dankvoor alle ' veren in m'n kont' in de vorm van de mooie complimenten en niet te vergeten de uitgebrachte stemmen voor reisblog van het jaar!
In verband met defoutieve stemgegevensis de verkiezing verlengd, het is nog mogelijk om te stemmen tot en met donderdag 19 november a.s. In de tot en met 15 november bijgewerkte tussenstand had ik met 28,18% van de stemmen een tweede plaats (waarbij nummer 1 44,55% van de stemmen had).
Bij deze de allerlaatste oproep om je stem uit te brengen, daarna hou ik op met zeuren en zal ik gewoon weer reisverslagen gaan schrijven
. Vanaf donderdagmiddag heb ik daarvoor weer alle tijd, want dan vliegt Yvonne terug naar Buenos Aires en is haar bezoek alweer voorbij.Stemmen gaat als volgt:stuur een SMSnaar 4888 met als tekst ´viop 4´(met spatie)(kosten 0,55 euro).
Muchas gracias!
Carolien
He Carolien,
Zonder mobiel gaat het stemmen een beetje moeilijk maar..ik laat toch even een reactie achter! Ben in Buenos Aires en we vertrekken dinsdag voor een paar dagen naar Uruagy. Daarna gaan wij ook beginnen aan patagonia. Ben benieuwd hoe jij die lange busritten overleefd of ga je met het vliegtuig!? Veel plezier daar..in het koude zuiden..vast wel even wennen na die regenachtige, misschien toch warme stranden in Uruagy.
Nou, wie weet tot ziens! Reis ze!